top of page
Gelukkige Familie in het Park

SLEUTELFIGUREN

De gezichten van onze organisatie

fko%20katja_edited.jpg

KATJA VAN RILLAER

Voorzitter

Katia is bij ons sinds de oprichting en daarmee een van onze oudgedienden. Dit teamlid past jarenlange ervaring en vaardigheden toe om onze organisatie te helpen groeien en slagen.

BOB GOFFA

Bestuurder Digitalisatie

Bob is sinds 2008 Algemeen Organisator van 5 crèches in het Antwerpse met 132 kindplaatsen. Strategische IT verantwoordelijke binnen bank en tansport sector.

IMG_2490_edited.jpg
avatar-3255-tom-braet.png

TOM BRAET

Bestuurder Boekhouding

Ervaren, betrouwbaar, gezellig. Dit zijn slechts een paar manieren waarop collega's dit onmisbare teamlid omschrijven. T. Braet is altijd prettig in de omgang en maakt het elke dag weer leuk om naar het werk te komen.

FRAMKE TROUSSE

Bestuurder Media & Communicatie

Framke is toegetreden bij Federatie Kinderopvang met een visie en streven om ons/onze Non-profit organisatie te verbeteren en heeft zich gericht op het ontwikkelen van de organisatie met ervaring en integriteit.

Framke Trousse.jpg
Hilde small.jpg

HILDE VAN DE VELDE

Ondersteuning en advies

Hilde stond eveneens mee aan de wieg van de Federatie en nam het voorzitterschap waar tot 2021.  Hilde wil heel graag de opgebouwde ervaring en kennis ten dienste stellen van de Federatie en haar leden.

We horen graag van je.

JURGEN BOLLANSÉE

Ondervoorzitter

Sinds het begin ondersteunt Jürgen mee de Federatie.

Als zaakvoerder van een klein kinderdagverblijf met 22 plaatsen staat hij dicht bij het werkveld en helpt hij mee om ook de “kleintjes” een stem te geven.

foto Jürgen website.jpg
bottom of page